Bojan Dubljevic este MVP-ul etapei a 4-a în TOP 16 EuroCup – ediția 2018/19

Bojan Dubljevic este cel mai bun jucător (MVP) al etapei a 4-a în TOP 16 EuroCup – ediția 2018/19. Muntenegreanul a ajutat-o pe Valencia Basket să învingă pe terenul Stelei Roșii Belgrad, scor 82-81.

Titularizat în angrenajul formației antrenate de Jaume Ponsarnau, baschetbalistul ex-iugoslav a avut 24 puncte în 30 minute de joc. Dubljevic a terminat cu 6/10 la aruncările de două puncte și 4/6 de pe semicerc. A adăugat 8 recuperări (3 ofensive), 5 pase decisive, o intercepție și a încheiat cu un indice de 29 la eficiență.

În vârstă de 27 ani, înalt de 2.05 metri, Dubljevic este originar din Muntenegru. El evoluează la pozițiile 4-5 și parcurge al 7-lea sezon consecutiv alături de echipa din Valencia. Și-a început cariera la Lovcen Cetinje, în țara natală, petrecând sezonul 2009/10 la echipa de seniori a acestei echipe după ce a petrecut junioratul la Ibon Niksic. A trecut apoi la Buducnost Podgorica, unde a evoluat până în 2012.

Dubljevic are două sezoane în Euroligă, cu 32 prezențe și medii statistice de 12 puncte, 4.8 recuperări și 1.3 pase decisive. Parcurge al 8-lea sezon în EuroCup, unde a bifat deja 110 prezențe și are medii statistice de 12.5 puncte, 5.5 recuperări, 0.9 pase decisive și 0.8 intercepții.

Palmaresul lui Dubljevic cuprinde un titlu de campion al Spaniei, două ale Muntenegrului, un trofeu de EuroCup, două trofee de cupă în Muntenegru și o supercupă în Spania. El obține cel de-al 4-lea trofu de MVP al etapei în EuroCup.

Liderii etapei din punct de vedere statistic

Eficiență – Bojan Dubljevic (Valencia, 29)
Puncte – Stratos Perperoglou (Steaua Roșie, 26)
Recuperări – Alpha Kaba (Asvel), Mouhammed Faye (Steaua Roșie) câte 10
Pase decisive – Ismat Akpinar (Ulm, 9)
Intercepții – Rafa Luz (Andorra, 4)

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.