Bojan Dubljevic continuă alături de Valencia Basket

Bojan Dubljevic a semnat un nou contract cu Valencia Basket. Muntenegreanul în vârstă de 25 ani, desemnat MVP al finalei Ligii ACB, a semnat un nou angajament cu echipa pe care a ajutat-o să obțină primul titlu de campioană a Spaniei după 3-1 în seria cu Real Madrid.

Înalt de 2,05 metri, Dubljevic este cel mai bun marcator din istoria EuroCup cu 1217 puncte. Căpitanul echipei naționale a Muntenegrului – adversar al României la EuroBasket 2017 – a semnat un contract valabil până în anul 2020 cu Valencia.

Dubljevic a început cariera profesionistă alături de Lovcen. El a trecut apoi la Buducnost, pentru ca în 2012 să fie legitimat de Valencia.

În sezonul 2016/17, Bojan Dubljevic a jucat trei finale – Cupa Spaniei, EuroCup și Liga ACB. A câștigat-o pe ultima. El a primit trei distincții individuale: MVP al finalei Ligii ACB, cea mai bună poziție 4 în EuroCup, cea mai bună poziție 4 în Liga ACB.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.