Bogdan Țîbîrnă continuă alături de CSM CSU Oradea

CSM CSU Oradea a prelungit contractul lui Bogdan Țîbîrnă. Baschetbalistul în vârstă de 26 ani a semnat un contract cu valabilitate pentru următoarele două sezoane.

Țîbîrnă s-a alăturat formației bihorene în urmă cu mai bine de cinci ani și jumătate. El a contrbiuit la toate cele patru medalii cucerite de CSM, incluzând titlul național din 2016, respectiv la cele două finale de cupă susținute de formația orădeană.

De asemenea, în perioada petrecută la Oradea, Țîbîrnă a acumulat o experiență internațională importantă, incluzând participarea în Basketball Champions League, precum și prin intermediul convocărilor la echipa națională. Înal de 2.10 metri, Țîbîrnă este pivot.

El are 215 prezențe în uniforma Leilor Roșii, majoritatea în LNBM. Bogdan are 26 meciuri în cupele europene și 21 în Cupa României. De notat că Țîbîrnă a fost singurul jucător din lotul lui CSM CSU Oradea care a disputat toate meciurile echipei în sezonul 2016/17, indiferent de competiție sau adversarul întâlnit.

Este vorba despre 20 prezențe în cupele europene, 41 în Liga Națională, 2 în Cupa României și una în SuperCupă. În campionat el a avut medii de 5.5 puncte, 3.3 recupeări și 0.7 pase decisive pentru 6.6 la eficiență în 16:03 minute pe partidă. Țîbîrnă a avut procentaje de 57% la aruncările de două puncte, 37% la trei puncte, respectiv 67% la linia de pedeapsă.

De-a lungul carierei, Bogdan Țîbîrnă a mai jucat pentru CS Otopeni și Steaua București.

CSM CSU Oradea a anunțat legitimarea lui Goran Gajovic și prelungirea contractelor pentru Muhamed Pasalic și Bogdan Țîbîrnă.

Foto: www.basktballcl.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.