Bogdan Popa a semnat cu SCM Timișoara

SCM Timișoara a oficializat transferul lui Bogdan Popa. El sosește de la SCM U Craiova.

În vârstă de 22 ani, Popa (foto, nr. 12) este component al echipei naționale de seniori a României, alături de care se află în prezent în cantonament la Ploiești. Sportivul înalt de 2.12 metri ce evoluează la pozițiile 4-5 are patru sezoane în primul eșalon al României.

Popa a evoluat între 2015 și 2018 la CSM Steaua EximBank București, iar în stagiunea 2018/19 a jucat pentru SCM U Craiova. Alături de olteni a avut 15 apariții în primul eșalon cu medii statistice de 2.4 puncte, 1.7 recuperări pentru 2.7 la eficiență în opt minute pe partidă.

Originar din Ploiești, Bogdan Popa a jucat până în 2012 la nivel juvenil pe plan local. Ulterior a plecat în Spania, unde a evoluat la Unicaja Malaga timp de trei ani.

Popa este al 6-lea transfer anunțat de Timișoara în această vară. Ceilalți sunt Adam Mirkovic, Troy Franklin, Anders Abu Teir, Mirel Dragoste, Amaury Gorgemans. De asemenea, alb-violeții continuă cu Bogdan Penciu, Mihai Ursan, Cristian Mocrițchi, Robert Schipor, Nikola Pesakovic, Alexandru Coconea, Sherwood Brown, Milos Komatina.

Noul antrenor al Timișoarei este Dragan Petricevic. Acesta se întoarce la echipa bănățeană după aproape trei ani.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.