Bogdan Bogdanovic îngroapă pe Lakers!

Bogdan Bogdanovic a marcat coșul victoriei pentru Sacramento Kings. Într-un duel californian, echipa sârbului a învins pe Los Angeles Lakers, scor 117-116.

Coșul decisiv a venit cu 0.8 secunde rămase pe timpul de joc, cu o aruncare din fața lui Tyson Chandler. Bogdanovic a transformat o aruncare de pe semicerc, când Sacramento era condusă cu două puncte, pentru o victorie deosebit de importantă. Această reușită a completat o revenire târzie a lui Kings, care au izbutit să marcheze 24 din ultimele 36 puncte ale meciului.

Sacramento a revenit de la un deficit de 11 puncte, consemnat la intrarea în secvența decisivă. De altfel, Lakers au câștigat primele trei sferturi, toate la diferențe cuprinde între două și cinci puncte. Formația antrenată de Luke Walton a fost la conducere până în ultima secundă!

Foto Lachlan Cunningham/Getty Images

Bogdanovit a totalizat 23 puncte, Willey Cauley Stein a adăugat 19 puncte, 8 recuperări, 5 pase decisive, Iman Shumpert și Nemanja Bjelica au avut câte 18 puncte, iar De Aaron Fox a terminat cu 15 puncte, 12 pase decisive și 9 recuperări în contul lui Kings.

Kyle Kuzma a replicat cu 33 puncte, 9 recuperări, 4 pase decisive, Brandon Ingram a adăugat 22 puncte, iar Lonzo Ball a bifat 20 puncte, 12 pase decisive și 9 recuperări pentru Lakers.

Formația din Los Angeles a fost lipsită de LeBron James și Rajon ROndo.

Sacramento are 19-16 la general, iar LAL ajunge la 20-15.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.