Bobe Nicolescu a semnat cu CSM-U Oradea pe trei ani

CSM-U Oradea a anunțat legitimarea lui Bobe Nicolescu. Sportivul bucureștean a evoluat în sezonul 2014/15 la nivelul Ligii I alături de Știința București, respectiv în CN U18, pentru VIPO București.

Nicolescu are 18 ani și este component al lotului național U18 condus de către Goran Vrkic. Bobe a participat în luna iunie la Campionatul Mondial 3×3 U18, de la Debrecen (Ungaria), calificându-se în sferturile de finală ale competiției.

La turneul final de promovare în LNBM, Bobe a avut medii statistice de 8.3 puncte, 4.6 recuperări și 2.3 pase decisive pentru 12.0 la eficiență în 20 minute pe meci. Echipa lui Bobe s-a clasat pe locul al 3-lea la turneul final.

În cadrul turneului final U18, noul sportiv al CSM-ului a avut 28.6 puncte, 13.8 recuperări, 1.4 pase decisive și 6.8 intercepții pentru 35.6 la eficiență în 34.4 minute pe meci. Bobe a avut patru double-double-uri în cinci partide și a izbutit cea mai strălucitoare prestație individuală într-un meci de la turneul final. El a avut 52 puncte, 25 recuperări și 9 intercepții pentru 70 la eficiență în victoria cu CSȘ Târgu-Jiu. Echipa lui Bobe a ocupat locul 4 la turneul final al categoriei U18 masculin.

CSM-U Oradea l-a acontat pe Nicolescu pentru următorii trei ani. Bobe va participa la antrenamentele primei echipe, respectiv în jocurile din Liga Națională și Cupa României, dar va putea fi utilizat și la jocurile echipei satelit, în Liga I.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.