Boban Marjanovic va fi coleg cu Doncic, Porzingis și Kleber

Dallas Mavericks au ajuns la un acord cu Boban Marjanovic. Informația a fost dată de jurnalistul Shams Charania. În vârstă de 30 ani, sârbul va semna un contract pe doi ani în valoare totală de șapte milioane dolari.

În sezonul 2018/19, The Bobinator a jucat 58 meciuri și a avut medii de 7.3 puncte cu 4.6 recuperări în doar 12 minute pe partidă. El a jucat în sezonul precedent pentru LA Clippers și Philadelphia 76ers.

Foto Jesse D. Garrabrant/NBAE via Getty Images

Cariera lui Marjanovic a demarat în NBA pe parcursul anului 2015. El a mai jucat pentru San Antonio Spurs și Detroit Pistons. Așadar, Dallas va fi a 5-a echipă din cariera lui Boban în liga nord-americană.

Prin faptul că și-a găsit angajament, Boban Marjanovic va dori, cu certitudine, să joace pentru echipa națională a Serbiei la FIBA Basketball World Cup 2019.

Așadar, Marjanovic va fi coleg de echipă cu alți jucători europeni în Texas. Dallas îi are sub contract pe Luka Doncic, Kristaps Porzingis și Maxi Kleber. De altfel, Marjanovic și Porzingis – ambii măsurând 2.21 metri – sunt cei mai înalți europeni din NBA și doi dintre cei mai înalți jucători ai ligii indiferent de locul de proveniență.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.