BCM U Pitești a dispus de BCM Olimpic Baia Mare

BCM U Pitești a învins BCM Olimpic Baia Mare, scor 82-58, în ultimul joc al etapei a 8-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2016/17. Partida s-a desfășurat duminică (13.11), la Sala Sporturilor Trivale.

Jocul a fost controlat de către elevii lui Hristu Șapera. Aceștia au câștigat fiecare secvență, desprinderea decisivă consemnându-se în sfertul 2. Scorul pe sferturi: 19-15, 21-11, 24-19, 18-13.

pitesti

Învingătorii au avut superioritate la aruncările de două puncte (66% – 40%), respectiv la posesii pierdute (14-23), intercepții (13-10) și pase decisive (22-14). Maramureșenii au avut mai multe vizite la linia de pedeapsă, iar agreșenii au fost mai preciși de la libere.

Pavel Marinov a avut 17 puncte, 4 pase decisive, Tomislav Gabric a adăugat 15 puncte, 4 recuperări, Aleksandar Mladenovic a izbutit 13 puncte, 6 recuperări și 3 pase decisive, iar Adrian Tudor a terminat cu 10 puncte și 5 pase decisive pentru argeșeni.

În replică, Marko Pavlovic a avut 15 puncte, Marius Ciotlăuș și Milos Macura au terminat cu câte 11 puncte, primul având 7 recuperări, iar al 2-lea a terminat cu 5 pentru Baia Mare.

BCM U Pitești are 4-3 la general și se află la egalitate de puncte cu CSU Sibiu, ardelenii deținând avantajul meciului direct. În schimb, Olimpic Baia Mare ajunge la 1-6, bilanț pe care îl împarte cu Dinamo București, formație pe care a învins-o.

În etapa a 9-a, Piteștiul se deplasează la Craiova. În schimb, Baia Mare va juca din nou departe de casă, la Timișoara.

Foto: BCM U Pitesti (Facebook)

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.