BCM U FC Argeș Pitești și Jonathan Person s-au despărțit

BCM U FC Argeș Pitești s-a despărțit de Jonathan Person. Fundașul suedez a petrecut aproximativ un an alături de formația alb-violetă.

În vârstă de 26 ani, Person a debutat în România alături de BC Mureș în sezonul 2017/18. Jonathan a trecut pe la jumătatea acelei stagiuni la BCM U FC Argeș Pitești, fiind păstrat în lot pentru sezonul 2018/19.

Formația din Pitești l-a legitimat în luna decembrie pe Jahii Carson pentru a acoperi absența lui Person. Suedezul a fost accidentat în decembrie, fiind a 3-a problemă medicală întâmpinată de acest jucător de la venirea în România.

Ulterior, Carson a câștigat locul de principală opțiune la poziția 1. Americanul a adus un plus de agresivitate și intensitate defensivă, dublate de contribuții consistente în faza de atac.

Ultima apariție în LNBM a lui Person s-a consemnat în ultima etapă din prima fază a actualei ediții. Ulterior el a jucat în Cupa României, în dubla cu CSM Tîrgu Mureș, acolo unde antrenorul Florin Nini i-a menajat pe Tony Bishop, respectiv Maksym Korniienko.

Person a bifat 35 prezențe în Liga Națională și a contributi cu 7.1 puncte, 2.3 pase decisive și 1.4 recuperări pentru 7.9 la eficiență în 18 minute pe meci.

Person a anunțat despărțirea pe Facebook.

Today I have signed with the swedish team Södertälje Kings and I am super excited for this as we Will fight to win the…

Publicată de Jonathan Person pe Joi, 28 februarie 2019

BCM U FC Argeș Pitești a anunțat la rândul său rezilierea contractului.

Rămâne de văzut dacă piteștenii vor aduce un alt jucător pentru ultima parte a sezonului. Prin despărțirea de Person lotul cuprinde șase străini, iar de la 1 martie nu se mai pot face transferuri.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.