BCM U FC Argeș Pitești s-a reunit

BCM U FC Argeș Pitești s-a reunit în cursul zilei de marți (20.08), anunță site-ul oficial al alb-violeților. Echipa s-a întâlnit în cursul dimineții la Sala Sporturilor Trivale.

Potrivit sursei citate, la reunire au participat antrenorii Florin Nini, Sakis Paralikas și Sorin Căprărescu. Au fost prezenți următorii jucători: James Washington, Bozhidar Avramov, Goran Gajovic, Elihaj Robinson, Iuri Fraseniuc, Szabolcs Santa, Lucian Chirof, Mihai Măciucă și Mihai Căprărescu.

Au absentat, motivat, Maksim Sturanovic, Tudor Gheorghe și Marius Ciotlăuș. Primul se va alătura echipei spre finele acestei săptămâni, iar cei din urmă se află în programul echipei naționale. Lotul va fi completat cu un al 6-lea jucător străin.

Echipa din Pitești se va pregăti pe plan local. Argeșenii urmează să susțină un prim joc de pregătire în jurul datei de 30 august.

BCM U FC Argeș Pitești susține primul meci oficial pe 12 octombrie anul curent. În prima etapă a noii ediții de campionat, Piteștiul va juca în deplasare cu SCM Timișoara. Cele două echipe s-au confruntat în duelul pentru locurile 5-6 în sezonul 2018/19.

Foto: BCM U FC Arges Pitesti (Facebook)

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.