BC Mureș se impune pe terenul lui CSM CSU Oradea

BC Mureș a obținut o victorie importantă pe terenul lui CSM CSU Oradea, în etapa a 12-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2016/17. Rezultatul final a fost de 71-66.

Elevii lui Barnabas Szaszgaspar au avut mai mereu inițiativa pe tabela de marcaj, lucru confirmat de cele 33 minute pe care statistica le-a consemnat cu echipa alb-albastră în avantaj. Chiar și așa, au fost zece schimbări la conducere și șapte situații de egalitate.

Mureș a început partida mult mai bine, desprinzându-se la 13-2. În schimb, Oradea a replicat cu un parțial de 15-3 cu care a încheiat primul act în avantaj. După patru minute de echilibru și schimbări la conducere, oaspeții au reușit să se desprindă și să se mențină în avantaj până în minutul 33 al partidei. Cătălin Petrișor a marcat un coș de trei puncte cu care a readua CSM-ul la conducere, scor 59-58.

Oradea a pierdut cinci posesii în sfertul decisiv, incluzând două în ultimul minut, atunci când încă era la distanță de trei puncte în urma adversarului. A fost o situație delicată pentru bihoreni, a căror epuizare este cât se poate de vizibilă în felul din care se exprimă.

Învingătorii au avut avantaj la procentajul aruncărilor din acțiune, recuperare și intercepții. În schimb, gazdele avut avantaj la posesii pierdute.

Oradea a jucat fără Mandache, Barnette și Nicoară. Mureș a evoluat fără Mohammed. La gazde a revenit Pasalic după o absență de zece zile, iar la oaspeți s-a consemnat revenirea în lot a lui Gajovic, jucător legitimat în urmă cu două zile.

CSM CSU Oradea are 6-5 la general și suferă al 3-lea eșec consecutiv.

BC Mureș ajunge la 5-6 și obține a 3-a victorie în deplasare.

Foto: Csaba Toth / www.bcmures.com

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.