BC CSU Sibiu a anunțat programul precompetițional

BC CSU Sibiu a anunțat programul precompetițional. Deținătoarea Cupei României se va reuni pe data de 19 august anul curent.

Formația antrenată de către Dan Fleșeriu revine în cupele europene, fiind înscrisă direct în FIBA Europe Cup. De asemenea, echipa de pe Cibin va lua parte în trei competiții interne, sezonul 2019/20 urmând să demareze pentru galben-albaștri cu SuperCupa României, întrecere la care participă în premieră.

Presezon

La distanță de o săptămână de la reunire, BC CSU Sibiu se va deplasa pentru două săptămâni în Letonia, acolo unde va disputa cinci partide de pregătire, alături de o serie de ședințe de antrenament. De altfel, ardelenii vor lua parte la turneul Liepaja Cup, eveniment ce va închide stagiul Sibiului în amintita țară baltică. Aici, CSU se va întrece alături de echipe precum BC Kiev (UCraina), Primorska (Slovenia), Tsmoki Minsk (Belarus) sau Ventspils (Letonia, potențial adversar al CSM CSU Oradea în turul al 2-lea din preliminariile Basketball Champions League).

Apoi, Sibiul va participa la Cupa Timișoara, eveniment programat a se desfășura pe 20-21 septembrie la Sala Constantin Jude din Timișoara. La acest eveniment mai participă Steaua București, CSM Focșani 2007 și SCM Timișoara.

Pe 25-26 septembrie se va desfășura memorialul Elemer Tordai. Până la această oră, conform www.bc-csusibiu.ro, și-au confirmat prezențe CSO Voluntari și SCM Timișoara. A 3-a formație oaspete va fi stabilită și anunțată ulterior.

Primul meci oficial din sezonul 2019/20 este programat pentru data de 5 octombrie (data poate fi devansată sau decalată cu o zi în funcție de eventualitatea producerii unei transmisiuni TV). Este vorba despre SuperCupa României, acolo unde Sibiul se duelează cu CSM CSU Oradea. Partida are loc la Arena Antonio Alexe și va fi al 3-lea trofeu consecutiv pus în joc între aceste echipe după Cupa României în aprilie, respectiv Liga Națională în mai-iunie anul curent.

O săptămână mai târziu, în jurul datei de 12 octombrie, BC CSU Sibiu se deplasează la Craiova pentru prima etapă din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin.

Primul meci în FIBA Europe Cup pentru CSU Sibiu are loc la data de 23 octombrie.

Campania de transferuri

În această vară, BC CSU Sibiu i-a legitimat pe Rolland Torok, Barry Stewart, Robert Stan, Jared Jordan, Jordan Chatman. De asemenea, a anunțat continuarea colaborării cu Lucas Tohătan, Aurelian Gavriloaia, Randal Falker, Isaiah Philmore, Chris Cooper. Antrenorul Dan Fleșeriu a semnat un angajament pe termen lung încă din timpul sezonului trecut.

La capitolul plecări se consemnează următoarele nume: Wilhelm Brosser, Alex Varga, Mirel Dragoste, Dragoș Gheorghe, Kevin Hardy, Monyea Pratt, Daniel Ewing, Justas Tamulis.

Ticketing

Conducerea clubului din Sibiu a anunțat că va pune în vânzare abonamentele pentru sezonul 2019/20 începând cu data de 19 august anul curent. Amănunte în ceea ce privește strategia de ticketing a galben-albaștrilor urmează să fie anunțate.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.