BC Athletic Constanța a câștigat prima ediție a Cupei României 3×3 masculin

BC Athletic Constanța a câștigat Cupa României 3×3 masculin – ediția 2019. Gruparea de la malul Mării Negre a triumfat în turneul final desfășurat duminică (14.04), la Arena de Baschet din capitală.

În finala competiției, Athletic Constanța a învine BCM U FCA CSM Pitești, scor 21-11. În prealabil, formația constănțeană a învins pe CSO Voluntari și CSU Sibiu în faza grupelor. Ulterior, a trecut de Dinamo Știința București în sferturile de finală și de SCM Timișoara în penultimul act.

De notat că semifinalele au fost deosebit de echilibrate. Piteștiul a depășit pe CSM Miercurea Ciuc cu 21-20, iar Constanța pe SCM Timișoara cu 20-18.

BC Athletic Constanța a participat la turneul final în următoarea formulă: Adrian Trandafir, Cezar Bărăgău, Alin Andrieș și Virgil Stănescu.

Sâmbătă (13.04), în aceeași locație și cu aceleași echipe la start, Athletic Constanța a câștigat și turneul semifinale. În finală, Constanța a depășit tot pe BCM U FCA CSM Pitești.

De altfel, formația de la malul mării, lipsită de Virgil Stănescu, a câștigat trei din cele patru turnee de calificare ale Seriei Est, în luna februarie a acestui an, tot la Arena de Baschet.

Foto: Baschet Club Athletic Constanta (Facebook)

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.