Bayern Munchen a oficializat transferul celui mai bun pasator din Bundesliga

Bayern Munchen a anunțat legitimarea fundașului american TJ Bray. Acesta sosește de la revelația sezonului precedent, Rasta Vechta, alături de care a pătruns în semifinalele Bundesligii germane.

În vîrstă de 27 ani, Bray măsoară 1.94 metri și este conducător de joc. El a fost cel mai bun pasator al campionatului german în sezonul 2018/19, având o medie de 8.1 pase decisive. La aceasta TJ a adăugat 15.6 puncte, 3.5 recuperări și 1.5 intercepții. Acesta a avut un indice de 19.5 la eficiență.

Bray a atras atenția în Meciul 3 al semifinalei cu Bayern Munchen, când a totalizat 38 puncte, invluzând 10/13 la aruncările de trei puncte.

Foto: Rasta Vechta (Facebook)

Absolvent al universității Princeton, în anul 2014, Bray a jucat la nivel profesionist pentru Pallacanestro Trapani și Casale Monferrato (Italia), Basic-Fit Brussels (Belgia), Kolossos Rhodos (Grecia), iar în sezonul precedent a jucat pentru amintita Rasta Vechta (Germania). El se află la debut în Euroliga masculină.

În altă ordine de idei, Zenit St. Petersburg a oficializat transferul lui Colton Iverson. Pivotul de 2.12 metri și în vârstă de 30 ani a semnat un contract pe un sezon cu debutanta în Euroliga masculină.

Alba Berlin continuă colaborarea cu Peyton Siva. Înalt de 1.82 metri și în vârstă de 28 ani, conducătorul de joc american are deja trei sezoane în capitala Germaniei. El a semnat un angajament pentru următorii doi ani.

Khimki Moscova a anunțat prelungirea contractului pentru Egor Vialtsev. Înalt de 1.93 metri și în vârstă de 33 ani, Vialtsev a semnat un angajament cu valabilitate pentru sezonul 2019/20.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.