Baskonia zdrobește pe Fenerbahce în ultimul meci al etapei a 6-a din Euroligă. Situația în clasament!

Baskonia Vitoria a spulberat pe Fenerbahce Istanbul în ultimul meci al etapei a 6-a din sezonul regulat al Euroligii masculine – ediția 2016/17. Partida transmisă în direct la DigiSport 4 s-a încheiat cu scorul de 86-52.

Jocul a demarat sub semnul echilibrului, ambele protagoniste având probleme în faza ofensivă. Bascii conduceau cu scorul de 14-11 la capătul primelor zece minute de joc. Lucrurile s-au complicat pentru echipa lui Zeljko Obradovic în sfertul al 2-lea, atunci când avantajul lui Baskonia a crescut la 17 puncte.

Secvența a 3-a a mărit și mai mult diferența între cele două echipe. Ibericii au marcat 26 puncte în această perioadă, iar turcii au replicat cu doar 16, astfel încât s-a ajuns la un ecart de 27 lungimi. Sfertul decisiv nu a adus schimbarea, Fener fiind în continuare imprecisă la finalizare, iar ecartul final a trecut de 30 puncte.

Shane Larkin, Andrea Bargnani și Johannes Voigtmann au avut câte 13 puncte, iar Jaka Blazic a totalizat 11 puncte pentru învingători. Niciun jucător de la Fenerbahce nu a atins borna 10 în dreptul punctelor marcate. Principalul realizator a fost Kostas Sloukas, autor a 9 puncte.

Fenerbahce a jucat fără Bogdan Bogdanovic în această partidă. El este în continuare accidentat.

Cele două formații s-au duelat în luna mai în cadrul turneului final al Euroligii masculine de la Berlin. Fenerbahce a învins atunci la prelungiri, pe o revenire spectaculoasă.

În urma acestui rezultat, ambele echipe au 4-2 la general. Este cel de-al 2-lea eșec consecutiv al campioanei Turciei în Euroligă.

Clasamentul după șase etape în competiția de top a Europei:

clasament

Săptămâna viitoare programează o nouă etapă dublă în Euroligă. Pe 15 și 16 noiembrie se dispută jocurile etapei a 7-a, iar pe 17 și 18 noiembrie sunt programate meciurile din cadrul etapei a 8-a. Este a 2-a etapă dublă din totalul de cinci programate în acest sezon la nivel de Euroligă. Înaintea celor două runde din Euroligă, echipele angrenate în această competiție vor avea de disputat jocuri din campionatul național.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.