Baskonia se deplasează la Istanbul fără Jayson Granger

Baskonia Gasteiz Vitoria va avea o misiune aproape imposibilă în seria cu Fenerbahce Dogus Istanbul, din playoff-ul Euroligii masculine – ediția 2017/18. Bascii vor disputa mai multe meciuri pe terenul campioanei în exercițiu a Europei, însă ei vor fi lipsiți de unul dintre principalii mânuitori de minge în primele două confruntări ale seriei.

Jayson Granger nu va efectua deplasarea cu ceilalți jucători ai lui Pedro Martinez la Istanbul. Acest lucru se datorează unei accidentări la gleznă pe care jucătorul amintit a suferit-o recent. Prin urmare, Granger nu va fi pe parchetul Ulker Sports Arena în zilele de miercuri (18.04) și vineri (20.04), când se dispută primele două meciuri ale acestei serii.

Fundașul înalt de 1.89 metri și în vârstă de 28 ani parcurge al 5-lea sezon din carieră în Euroligă. El a jucat câte două sezoane pentru Unicaja Malaga și Anadolu Efes Istanbul, aflându-se la prima stagiune alături de Baskonia. În 29 partide disputate, cu 23 titularizări, el are medii stagionale de 9.6 puncte, 5.3 pase decisive, 2.0 recuperări și 0.5 intercepții pentru 11.7 la eficiență în aproape 23 minute pe meci. Jayson are procentaje de 46% la două puncte, 40% la trei puncte și 74% la linia de pedeapsă.

Cunoscut pentru faptul că joacă de obicei cu doi mânuitori de minge, Granger fiind una dintre principalele opțiuni la pozițiile 1-2, antrenorul Pedro Martinez va trebui să apeleze de această dată la o altă strategie. Baskonia îi are la dispoziție pe experimentații Rodrigue Beaubois și Marcelinho Huertas, respectiv pe tânărul Luca Vildoza.

Primele două meciuri ale seriei dintre Fenerbahce Dogous și Baskonia Gasteiz vor fi transmise la DigiSport conform programului disponibil AICI.

Meciul 3 al seriei se va disputa marți (24.04), la Vitoria. Bascii vor încerca să-l recupereze pe Granger până la ora acelui meci.

Foto: www.euroleague.net

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.