BasketballCL – Turul 2, Manșa 1 – Prestațiile foștilor jucători din LNBM

Prima manșă contând pentru cel de-al 2-lea tur preliminar în Basketball Champions League – ediția 2017/18 s-a disputat duminică (24.09).

În această fază a competiției participă zece campioane naționale în exercițiu. Ele sunt campioanele din Estonia, Ungaria, Portugalia, Bulgaria, România, Olanda, Norvegia, Belarus, Ucraina și Finlanda. De asemenea, întâlnim cinci echipe care au evoluat în faza grupelor la ediția inaugurală a Baskeball Champions League. Acestea sunt Saratov, Bar, Ludwigsburg, Kataja și Bakken.

Filip Adamovic (ex-Cluj, foto) a totalizat 10 puncte, 9 pase decisive pentru 15 la eficiență în victoria repurtată de Tsmoki Minsk asupra campioanei Ucrainei, Budivelnik Kiev.

Branko Mirkovic (ex-Oradea) a totalizat 7 puncte (1/7 din acțiune), 5 pase decisive, 5 recuperări în victoria pe care Kalev Cramo a repurtat-o pe teren propriu asupra campioanei Ungariei, Alba Fehervar.

Dave Dudzinski (ex-Steaua) a totalizat 9 puncte, 6 recuperări (4 ofensive), 2 pase decisive în 30 minute de joc pentru Antwerp Giants. Sean Denison (ex-Oradea) nu a jucat pentru Nizhny Novgorod în confruntarea cu Antwerp Giants, din Belgia. Pivotul canadian și-a reziliat contractul cu rușii înainte de a juca vreun meci oficial. Informația a fost anunțată de clubul rusesc – click AICI. De notat că pe banca tehnică a lui Nizhny se află, în calitate de antrenor asistent, sârbul Predrag Badnjarevic (ex-Arad și Timișoara).

Rezultatele primei manșe:

Avtodor Saratov (RUS) vs Mornar Bar (MNE), scor 88-70
Kalev Cramo (EST) vs Alba Fehervar (HUN), scor 78-71
Benfica Lisabona (POR) vs Lukoil Academic (BUL), scor 82-91
Antwerp Giants (BEL) vs Nizhny Novgorod (RUS), scor 90-87
MHP Riesen Ludwigsburg (GER) vs U-BT Cluj-Napoca (ROU), scor 78-72 – Cronica AICI
Donar Groningen (NED) vs Bakken Bears (NOR), scor 78-80
Tsmoki Minsk (BLR) vs Budivelnik Kiev (UKR), scor 69-64
Joventut Badalona (ESP) vs Kataja Basket (FIN), scor 75-79

Manșa a 2-a se va desfășura marți (26.09), pe terenul celei de-a 2-a echipe.

Foto: www.championsleague.basketball

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.