BasketballCL laudă decizia arbitrilor dintr-o fază a meciului CSM CSU Oradea vs Kataja Basket

Basketball Champions League a clarificat situația consemnată în prelungirile meciului săptămânii din etapa a 13-a a competiției amintite. CSM CSU Oradea a învins pe Kataja Basket cu scorul de 101-91.

Jakerious Bradley a căzut pe parchet în urma unui contact încasat la față. Jucătorul amintit a rămas întins pe parchet, delegația finlandeză invocând un contact încasat de jucătorul american din partea lui Sean Denison după recuperarea defensivă.

BasketballCL a prezentat faza și a încardat-o în săptămânalul „Tough Calls”. În cadrul acestei întâmplări se explică faptul că Bradley a fost lovit peste față de către colegul său – Vesa Makalainen. Iată explicația în limba engleză:

Following an attempt at goal by Blue 9 the ball rebounds high into the air and is was contested by Blue 23 and Blue 3 and also White 15. As the players land, Blue 23 is accidentally contacted on his face by teammate Blue 3. There is no foul by White 15.

Outcome: Correct call by the officials.

Reamintim faptul că arbitrii au oprit jocul, oprind o situație de cinci contra patru, adică de superioritate numerică a CSM-ului într-un moment foarte important al jocului. Bradley s-a ridicat de pe parchet și a continuat meciul după câteva secunde. Fără a fi înlocuit. De altfel, regulamentul prevede că un jucător trebuie să părăsească terenul doar în cazul în care este necesară intervenția medicului (accidentare gravă, rană deschisă etc).

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.