BasketballCL – Adversari: Kataja cedează în ultimul meci înaintea încleștării cu Oradea

Kataja Basket a suferit o înfrângere categorică la ultimul meci susținut înaintea încleștării cu CSM CSU Oradea, în etapa a 6-a din Basketball Champions League. Finlandezii au pierdut pentru a 2-a oară în câteva zile la diferență de peste 20 puncte.

Sâmbătă (19.11), Kataja a cedat pe terenul lui Kauhajoen Karhu, scor 66-88. Jocul a fost pierdut de către următorul oponent al campioanei României încâ din primul sfert, pe parcursul căruia s-a consemnat un parțial de 23-7. Diferența a crescut la chiar 36 lungimi la finalul sfertului 3, pentru ca apoi Kataja să reducă din deficit.

Kataja a disputat acest meci fără conducătorul de joc Teemu Rannikko. În absnța acestuia, echipa amintită a pierdut posesia mingii de 20 ori.

Rion Brown a avut 22 puncte, iar Jarekious Bradley a adăugat 10 puncte pentru Kataja.

Echipa din Joensuu are 8-3 la general și se situează pe locul al 2-lea în campionatul din Finlanda. Kataja are 2-3 în Basketball Champions League.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.