Basketball Champions League – Rezultatele tragerii la sorți pentru sferturile de finală

Vineri (10.03), la Munchen, s-a desfășurat tragerea la sorți a sferturilor de finală din Basketball Champions League – ediția 2016/17. În cadrul acestei ceremonii s-a efectuat exclusiv tragerea la sorți a confruntărilor pentru această fază a competiției.

Tragerea a fost deschisă, toate cele opt echipe rămase în competiție fiind incluse în aceeași urnă. Așadar, nu a existat nicio restricție, nu au fost capi de serie sau alte criterii de separare a echipelor.

Prima echipă extrasă dispută manșa inaugurală pe teren propriu, în 21-22 martie. A 2-a echipă extrasă va găzdui manșa a 2-a, în 28-29 martie anul curent.

Rezultatele extrgerii:

ASVEL Villeurbane (FRA) vs Iberostar Tenerife (ESP)
Pinar Karsiyaka (TUR) v Umana Reyer Venezia (ITA)
Banvit Bandirma (TUR) v MHP Riesen Ludwigsburg (GER)
AS Monaco (FRA) v Dinamo Sassari (ITA)

De notat că Pinar Karsiyaka și Umana Reyer Venezia s-au confruntat și în faza grupelor. Ele au făcut parte din Grupa B, alături de CSM CSU Oradea, împărțindu-și victoriile în confruntările directe.

Cele patru echipe învingătoare se vor califica pentru turneul final, programat a se desfășura la sfârșitul lunii aprilie (perioada 28-30 aprilie 2017). De notat că Final Four-ul se va desfășura în fieful uneia dintre formațiile calificate pentru turneul final.

Duelurile din penultimul act vor fi stabilite prin tragere la sorți în cadrul aceleiași ședința în care se va atribui organizarea turneului final.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.