Basketball Champions League – Rezultatele tragerii la sorți pentru semifinale

Joi (12.04), la Atena, a avut loc tragerea la sorți a semifinalelor Basketball Champions League – ediția 2017/18. Evenimentul s-a desfășurat în același oraș în care se va desfășura Final Four-ul competiției ajunsă la cea de-a 2-a stagiune din istorie.

În urma extragerii, s-a ajuns la următoarea dublă confruntare din penultimul act, programat a se desfășura vineri, 4 mai anul curent:

MHP Riesen Ludwigsburg (GER) vs AS Monaco (FRA) – ora 18.30
AEK Atena (GRE) vs UCAM Murcia (ESP) – ora 21.30

Evenimentul se va desfășura la OAKA, cea mai mare sală din competiția continentală FIBA intercluburi. Finala, precedată de meciul pentru locul 3, se dispută duminică, 6 mai 2018.

AEK Atena este deținătoarea Cupei Greciei și locul 5 în ierarhia la zi a campionatului elen.

AS Monaco este câștigătoarea ultimelor trei ediții Leaders Cup, este liderul la zi al campionatului din Franța și se află la cel de-al 2-lea Final Four Champions League.

MHP Riesen Ludwigsburg se situează pe locul al 3-lea în Bundesliga germană și s-a calificat în Final Four din postură de formație intrată în competiție în primul tur preliminar.

UCAM Murcia este ocupantă a locului 9 în campionatul Spaniei și este formația care a eliminat deținătoarea Basketball Champions League.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.