Basketball Champions League – Adversari: Karhu Basket are patru străini sub contract

Karhu Basket, campioana în exercițiu a Finlandei și adversarul lui CSM CSU Oradea în primul tur preliminar al Basketball Champions League – ediția 2018/19, a oficializat legitimarea baschetbalistului american Mike Moser. Acesta sosește de la Al Sadd, formație din Qatar.

Înalt de 2.03 metri și în vârstă de 27 ani, Moser evoluează pe post de extremă. Sportivul originar din Dallas are și cetățenie albaneză. Absolvent al universității Oregon în anul 2014, Moser a jucat baschet la nivel profesionist în Israel, Italia, Kosovo, Lituania, SUA și Qatar. Astfel, Finlanda devine a 7-a țară în care baschetbalistul amintit jocă la nivel profesionist.

Moser devine cel de-al 4-lea străin din lotul campioanei Finlandei. Ceilalți sunt:

Kazembe Abif – american, 25 ani, 2.00 metri, extremă, sosit de la Naestved, Danemarca. Aici a jucat 30 meciuri în sezonul precedent având medii statistice de 16.6 puncte, 6.6 recuperări, 1.5 pase decisive și 1.0 intercepții în aproape 31 minute pentru 17.9 la eficiență.

Rene Rougeau – american, 31 ani, 1.98 metri, extremă. El a evoluat și în sezonul 2017/18 pentru Karhu, bifânt 47 prezențe cu medii de 14.3 puncte, 6.3 recuperări, 3.5 pase decisive și 1.5 capace în aproape 31 minute pe partidă pentru 19.4 la eficiență.

Bojan Sarcevic – bosniac, 30 ani, 1.90 metri, fundaș. Ex-iugoslav-ul a petrecut ultimii cinci ani la Karhu Basket. În ultimul sezon a jucat 54 partide și a avt medii statistice de 13.5 puncte, 6.6 pase decisive, 4.1 recuperări și 1.5 intercepții pentru 17 la eficiență.

Alături de cei patru străini, Karhu are contracte cu Antti Niskanen, Mikael Laihonen, Okko Jarvi, Eero Innamaa, respectiv juniorii Jussi Myllyniemi și Joona Hakamaa.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.