Basketball Champions League – Adversari: Durrell Summers se alătură lui Karhu

Durrell Summers este cel mai recent transfer al lui Karhu Basket. Înalt de 1.96 metri, în vârstă de 28 ani, jucătorul american evoluează la poziția 2 și se află la primul angajament în Finlanda.

În sezonul 2017/18, Summers a evoluat în America de Sud. El a jucat 29 partide în Chile, unde a avut o medie de aproape 30 puncte pe partidă, după care a evoluat în Argentine, unde a bifat zece prezențe cu medii de 18 puncte și 3.8 recuperări în primul eșalon al acestei țări.

Absolvent al universității Michigan State în anul 2011, Summers a evoluat de-a lungul carierei sale profesioniste pentru următoarele echipe: Maine Red Claws (G-League), S.O.M. Boulonnais (Franța), Idaho Stampede (G-League), Trotamundos de Carabobo (Venezuela), Atomerőmű SE, BC Körmend (Ungaria), Ironi Kiryat Ata (Israel), Reno Bighorns, Westchester Knicks (G-League), Rayos de Hermosillo (Mexic), Deportivo Valdivia (Chile), Frayles de Guasave (Mexic), Olimpo și Bahía Basket (Argentina).

Summers devine cel de-al 5-lea jucător din lotul campioanei Finlandei.

Lotul de jucători al lui Karhu Basket la ora actuală: Bojan Sarcevic, Antti Niaskanen, Okko Järvi, Joona Hakamaa, Jussi Myllyniemi, Mikael Laihonen, Eero Innamaa, Michael Moser, Kazembe Abif, Rene Rougeau și Durrell Summers.

Antrenorii campioanei Finlandei sunt Jussi Laakso și Janne Koskimies.

Karhu Basket a anunțat că va mai legitima cel puțin un jucător. Această echipă se duelează cu CSM CSU Oradea în primul tur preliminar al Basketball Champions League – ediția 2018/19. Confruntările au loc pe 20 septembrie în Finlanda, respectiv 22 septembrie la Oradea.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.