Basketball Champions League 2018/19 – Rezultatele tragerii la sorți

Miercuri (11.07) la Mies, Elveția, a avut loc tragerea la sorți pentru preliminariile și grupele Basketball Champions League – ediția 2018/19. CSM CSU Oradea, campioana în exercițiu a României și singura reprezentantă a țării noastre în competiție, și-a descoperit culoarul în fazele preliminare și potențialii adversari din faza grupelor.

În primul tur preliminar, CSM CSU Oradea se duelează cu noua campioană a Finlandei, Karhu Kauhajoki.

Turul 1 – Karhu Kauhajoki (FIN)
Manșa 1 – 20 septembrie, deplasare
Manșa 2 – 22 septembrie, acasă

Programul complet al primului tur

Dacă avansează în cel de-al 2-lea tur preliminar, campioana României se va duela cu învingătoarea dintre BC Siauliai și Levski Lukoil Sofia.

Turul 2 – BC Siauliai (LTU) / Levski Lukoil Sofia (BUL)
Manșa 1 – 25 septembrie, deplasare
Manșa 2 – 28 septembrie, acasă

Programul complet al celui de-al 2-lea tur

În cazul în care avansează în cel de-al 3-lea tur preliminar, CSM CSU Oradea se duelează cu una dintre cele mai de succes echipe franceze pe plan continental în ultimii ani, formație ce a câștigat două trofee continentale. Este vorba despre JSF Nanterre 92.

Turul 3 – JSF Nanterre 92 (FRA)
Manșa 1 – 1 octombrie, acasă
Manșa 2 – 4 octombrie, deplasare

Programul complet al celui de-al 3-lea tur

Dacă trece și de puternica reprezentantă a Hexagonului, echipa antrenată de Cristian Achim va juca în grupele Basketball Champions League. Mai exact va fi repartizată în Grupa B alături de Umana Reyer Venezia (ITA), Iberostar Tenerife (ESP), Hapoel Holon (ISR), PAOK Salonic (GRE), Opava (CZE), Bonn (GER) și o altă echipă din peliminariile Basketball Champions League.

Componența celor patru grupe

CSM CSU Oradea și-a manifestat intenția de a participa în grupele FIBA Europe Cup – ediția 2018/19 în cazul în care este eliminată în preliminariile Basketball Champions League. De altfel, indiferent în care fază preliminară ar fi eliminată, echipa bihoreană va fi repartizată în grupele FIBA Europe Cup.

Sursă info: championsleague.basketball

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.