Basketball Champions League 2018/19 – Antwerp, Tenerife și Bologna completează careul de ași

Câștigătoarea ediției inaugurale și trei echipe calificate în premieră vor lua parte la Final Four-ul Basketball Champions League – ediția 2018/19. Manșa a 2-a din sferturile de finală a cuprins victorii pe linie pentru gazde.

Iată rezultatele consemnate în sferturile de finală:

DuelManșa 1Manșa 2General
AEK Atena vs Brose Bamberg67-7169-67136-138
Antwerp Giants vs Nizhny Novgorod83-6866-61149-129
Iberostar Tenerife vs Hapoel Ierusalim73-7581-64154-139
Virtus Bologna vs JSF Nanterre75-8373-58148-141

Iberostar Tenerife, câștigătoare a trofeului în sezonul 2016/17, se califică la Final Four pentru a 2-a oară în trei ediții.

Virtus Bologna și Brose Bamberg se află la primul sezon în această competiție.

Antwerp Giants este la cel de-al 2-lea sezon în BCL și se califică pentru prima dată la Final Four. Fără îndoială belgienii sunt surpriza plăcută a competiției. În lotul acestei echipe se află Dave Dudzinski, fost jucător la CSM Steaua EximBank București.

Așadar, Germania, Italia, Spania și Belgia vor fi reprezentate la Final Four-ul din acest an. Primele trei au mai participat la turneul final, iar Belgia este pentru prima dată între primele 16 echipe ale competiției, nu doar în primele patru.

Final Four-ul se va desfășura în perioada 3-5 mai anul curent. Locul de desfășurare va fi stabilit pe 11 aprilie, atunci când se vor stabili și confruntările din semifinale.

Foto: www.championsleague.basketball

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.