Basketball Champions League 2017/18 – Sferturi de finală: Situația după prima manșă

Oaspeții au câștigat trei din cele patru partide contând pentru manșa inaugurală a sferturilor de finală din Basketball Champions League – ediția 2017/18. Echipele turcești au fost învinse în propriul fief, similar lui MHP Riesen Ludwigsburg.

UCAM Murcia s-a impus pe terenul lui Pinar Karsiyaka Izmir, scor 79-65. A fost un meci tensionat, ce a imlicat un conflict între un jucător al ibericilor (eliminat pentru gesturi obscene) și suporterii formației din Izmir.

În schimb, AS Monaco s-a impus pe terenul lui Banvit Bandirma, scor 85-77. Interesant este că în urmă cu un an elevii lui Sașo Filipovski i-au învins pe cei ai lui Zvezdan Mitrovic, în cadrul semifinalelor Champions League, la Tenerife.

Medi Bayreuth s-a impus în duelul german cu MHP Riesen Ludwigsburg. Partida găzduită de formația care încearcă să avanseze la Final Four din postură de grupare ce a accesat competiția din primul tur preliminar s-a încheiat cu scorul de 86-81.

În fine, AEK Atena este singura care și-a apărat terenul propriu. Câștigătoarea Cupei Greciei din acest sezon a învins pe Strasbourg IG cu scorul de 78-69. La acest meci a putut fi admirat trofeul pus în joc în această competiție.

Returul se dispută pe 3-4 aprilie anul curent. Învingătoarele din sferturile de finală avansează la turneul final, de tip Final Four.

Foto: www.championsleague.basketball

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.