Bartzokas după suspendarea lui Tomic: „Aș putea scrie o carte. Ar fi best seller!”

Ante Tomic a absentat la meciul din etapa a 28-a a sezonului regulat în Euroliga masculină – ediția 2016/17. Croatul a avut de ispășit o suspendare impusă de Euroleague Basketball.

Tomic a avut o intervenție brutală asupra lui Jaycee Carroll, în derby-ul dintre FC Barcelona și Real Madrid, contând pentru etapa a 27-a. El l-a lovit cu cotul la cap pe jucătorul american, intervenția putând să se soldeze cu o accidentare extrem de gravă pentru acesta.

Carroll a evitat accidentarea și s-a ridicat imediat de la sol cerându-le arbitrilor socoteală pentru lipsa de reacție. De notat că arbitrii nu au fluierat fault împotriva lui Tomic la faza respectivă. Mai mult, Carroll a fost sancționat cu fault tehnic pentru proteste.

Euroleague Basketball a luat decizia de a-l suspenda pe Tomic un meci pentru acea intervenție. Mai mult, jucătorul croat a fost sancționat cu o amendă de 20.000 euro.

Tomic a absentat de la victoria Barcelonei, scor 67-54, asupra Stelei Roșii Belgrad, în meciul din etapa a 28-a.

Giorgos Bartzokas a comentat decizia de suspendare a pivotului său:

„Sunt surprins de această decizie întrucât sunt mai mulți jucători care apelează la intervenții deosebit de agresive din punct de vedere fizic cu scopul de a-și intimida adversarul și niciunul dintre ei nu a fost sancționat în acest fel până acum. Tot ce pot să spun este că întâmplarea cu Tomic se adaugă la lista interminabilă a lucrurilor negative care au afectat FC Barcelona în actualul sezon competițional. Aș putea să scriu o carte și cred că ar avea șanse să fie best seller la câte întâmplări s-ar putea relata într-o astfel de lucrare.”

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.