FC Barcelona a marcat zece coșuri de trei puncte în sfertul 4 al meciului cu Andorra

FC Barcelona parcurge un sezon mizerbail, cu precădere pe plan continental și prin prisma numeroaselor probleme de efectiv. Catalanii au avut un motiv de bucurie în cursul zilei de duminică (26.03), atunci când au zdrobit pe MoraBanc Andorra, scor 102-65, în Liga ACB.

Pe lângă succesul categoric, trebuie remarcat faptul că elevii lui Giorgos Bartzokas au marcat zece coșuri de trei puncte în sfertul decisiv. Barcelona a reușit un parțial de 39-21 în ultimele zece minute de joc.

10 triples en un cuarto

El show triplista del Barça Lassa: ¡10 triples en el último cuarto!

Posted by ACB – Asociación Clubes Baloncesto on 26 Martie 2017

Gruparea blaugrana a terminat meciul amintit cu 14/25 la aruncările de trei puncte pentru 56%.

Aleksandar Vezenkov a totalizat 18 puncte, 4 recuperări, Tyrese Rice și Victor Claver au adăugat 15 puncte fiecare, iar Juan Carlos Navarro a bifat 14 pentru învingători. Replica a venit de la Giorgi Shermadini, autor a 18 puncte și 5 recuperări. Gruzinul a provocat descalificarea lui Ante Tomic cu cinci greșeli personale.

Barcelona are 17-7 la general și împarte locurile 3-5 cu Real Madrid și Baskonia. Prima poziție aparține Valenciei, 18-6, iar pe locul al 2-lea se menține Tenerife, 18-7, echipă ce a pierdut ultimele două meciuri în Liga ACB.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.