Barcelona a învins din nou pe terenul rivalei

FC Barcelona a obținut a 4-a victorie din totalul de cinci dueluri directe cu Real Madrid în actualul sezon competițional. Duminică (24.03), catalanii au triumfat din nou la WiZink Center, acolo unde au câștigat și în finala Cupei Spaniei, în urmă cu cinci săptămâni. Este a 3-a victorie a grupării blaugrana în amintitul interval împotriva marii rivale!

Duelul contând pentru etapa a 24-a din sezonul regulat al Ligii ACB – ediția 2018/19 s-a încheiat cu scorul de 82-76 în favoarea elevilor lui Svetislav Pesic. Cu excepția unei posesii în sfertul 1 și a uneia în sfertul al 2-lea, avantajul a fost în permanență de partea Barcelonei. Această formație s-a desprins de patru ori la zece puncte, având acest avantaj atât în sferturile 1 și 3, cât și în ultimul act.

Barcelona a avut avantaj în ceea ce privește aruncările din acțiune și de la linia de pedeapsă, la recuperare, pase decisive și capac. Real a avut o intercepție în plus și cinci posesii pierdute mai puțin.

Thomas Heurtel a avut5 15 puncte, dar și cinci posesii pierdute. Kyle Kuric a adăugat 13 puncte, Victor Claver a izbutit 12 puncte, 5 recuperări, iar Pierre Oriola a terminat cu 10 puncte, 6 recuperări pentru Barcelona. În replică, Jaycee Carroll a totalizat 15 puncte, 3 intercepții, Sergio Llull a terminat cu 13 puncte, iar Gustavo Ayon a reușit 10 puncte, 6 recuperări și 3 pase decisive pentru Real.

De la Barcelona au absentat Kevin Seraphin și Adam Hanga. În replică, au lipsit Facundo Campazzo și Rudy Fernandez.

FC Barcelona a câștigat ambele dueluri directe cu Real Madrid în sezonul regulat al Ligii ACB. De asemenea, catalanii au câștigat finala Cupei Spaniei, respectiv un meci din sezonul regulat al Euroligii. Elevii lui Pablo Laso au învins în celălalt duel din Euroligă.

În prezent, FC Barcelona are 20-4 la general și este lider al campionatului iberic. Real Madrid are 18-6, menținându-se pe locul al 3-lea. Podiumul este completat de Kirolbet Baskonia (17-7).

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.