Babybaschet și minibaschet la Cluj în 2016

A.C.S. U-BT Cluj-Napoca, în colaborare cu Asociaţia Sportivă “Gheorghe Mureşan” şi Asociaţia Judeţeană de Baschet Cluj vor găzdui ediția 2016 a Festivalului Național de babybaschet și minibaschet. Evenimentul se va desfășura între 26 iunie și 16 iulie 2016.

Meciurile ce vor opune peste 3.000 de practicanți ai baschetului cu vârste sub 12 ani, băieți și fete, se vor desfășura la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” și la Centrul Comercial Polus din Cluj-Napoca, informează site-ul www.u-bt.ro.

Similar altor evenimente de amploare găzduite la Cluj în ultimii ani, precum All Star Game 2014 sau meciul echipei naționale de baschet feminin a României din campania de calificare pentru EuroBasket Women 2017, este de așteptat ca întrecerile destinate celor mai tineri practicanți ai sportului cu mingea la coș din țara noastră să se ridice la cele mai înalte standarde.

Reamintim faptul că în ultimii ani, competiția de babybaschet și minibaschet a fost găzduită la Mangalia, Craiova, respectiv Brașov.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.