Axel Toupane și-a reziliat unilateral contractul cu Olympiacos Pireu

Problemele financiare la Olympiacos Pireu nu sunt create de presa fidelă lui Panathinaikos Atena. O dovadă cât se poate de clară în acest sens a fost oferită de către Axel Toupane, a cărui agent a anunțat clubul elen de rezilierea unilaterală a contractului pe motiv de neplată a obligațiilor financiare.

Concret, agentul lui Toupane a transmis o scrisoare oficială către clubul din portul Pireu în care se specifică motivele acestei decizii. De notat că nimeni din tabăra lui Toupane nu a discutat în prealabil cu conducerea lui Olympiacos pe marginea acestui subiect. Așadar, sportivul francez s-a bazat exclusiv pe prevederile contractului, acestea nefiind respectate de club din moment de jucătorul a luat această decizie drastică.

Rămâne de văzut care va fi reacția celor de la Olympiacos Pireu. Este limpede că gruparea elenă a fost luată prin surprindere de această decizie drastică a jucătorului, însă e la fel de clar că au fost depășiți toți termenii posibili prevăzuți în contract.

Reamintim că în urmă cu aproximativ două luni, înaintea semifinalei de Cupa Greciei, dintre Olympiacos și Panathinaikos, în presă a apărut o înregistrate cu Georgios Printezis în vestiarul lui Oly, spunând că nu va mai accepta să joace cât timp este neplătit. Acea afirmație a inclus precizarea că Printezis nu va juca pentru Olympiacos împotriva lui Khimki Moscova, meci care s-a desfășurat în luna ianuarie. Acest lucru a permis lui Olympiacos să-și acuze rivala de lucruri necurate chiar în preajma unui meci decisiv.

Înalt de 2.01 metri, Axel Toupane evoluează pe post de extremă. El a avut 26 apariții în ediția 2018/19 a Euroligii cu medii statistice de 4.8 puncte, 1.2 recuperări, 0.5 pase decisive și 0.5 intercepții în 14 minute pe partidă pentru 3.3 la eficiență.

Toupane are trei sezoane alături de trei echipe diferite în Euroliga masculină și două sezoane în EuroCup. De asemenea, a bifat două sezoane în NBA.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.