Atac al lui Misko Raznatovic la adresa lui Zeljko Obradovic?

Misko Raznatovic, cel mai important agent din baschetul european – proprietar al companiei BeoBasket (care deține cei mai mulți clienți în Euroliga masculină), a postat pe Twitter o propoziție pe care presa internațională de specialitate a catalogat-o drept un atac direct la adresa lui Zeljko Obradovic, cel mai titrat antrenor din istoria baschetului european.

Iată postarea:

Traducerea ar fi următoarea:

„Mulți sârbi își pun întrebări, dacă cel mai mare este într-adevăr cel mai mare, în condițiile în care pierde atât de ușor.”

Se pot face insinuări cu privire la faptul că Fenerbahce Istanbul, echipa lui Obradovic, a pierdut deja de șapte ori în actuala ediție a Euroligii. Este inclusă aici și înfrângerea cu formația care are cel mai mic buget din competiție.

Pe de altă parte, potrivit zurnal.rs, atacul lui Raznatovic, dacă într-adevăr este adresat lui Obradovic, vine într-un moment deloc inspirat. Raznatovic este agentul lui Bobby Dixon și al lui Anthony Bennett. Primul a semnat o prelungire a contractului cu echipa lui Obradovic, iar cel din urmă a fost legitimat în urmă cu o zi.

Sursa citată relatează că Raznatovic a obținut un comision în valoare de 300.000 dolari de pe urma acestor contracte. Timing-ul unui astfel de atac nu este corect față de antrenor și poate fi interpretat în multe feluri care nu îl pun într-o poziție favorabilă pe agent ca imagine.

De notat că Obradovic și Raznatovic au mai avut cel puțin un conflict în trecut. Acesta s-a consumat în vara anului 2010, atunci când Vassilis Spanoulis a plecat de la Panathinaikos Atena (antrenată de Obradovic) la marea rivală, Olympiacos Pireu. „Billy” este unl dintre cei mai importanți clienți BeoBasket.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.