ASVEL Villeurbane are un nou sponsor, o siglă nouă și o nouă culoare principală

Cel mai titrat club din istoria baschetului masculin din Franța intră într-o nouă fază. ASVEL Villeurbane Lyon a anunțat o serie de noutăți înaintea startului oficial al sezonului competițional 2018/19.

Clubul patronat de legendarul Tony Parker are o nouă siglă, o nouă culoare principală a echipamentului și un nou sponsor principal. Toate informațiile au fost anunțate de către patronul clubului cu scurt timp înaintea startului oficial al noului sezon competițional.

Noua denumire a echipei este LDLC ASVEL. Aceasta va fi denumirea formației din Lyon pentru următorii zece ani. Noul partener al clubului din Hexagon este o companie ce activează în domeniul IT. A luat ființă în anul 1996 și se află la prima implicare majoră în lumea sportului. Compania își are sediul în Lyon.

Tony Parker a declarat următoarele despre noul parteneriat semnat:

„Este un moment important în existența clubului nostru. Scopul nostru este să-l modernizăm. Acesta este cel mai mare contract din istoria baschetului francez.”

Totuși, Parker nu a făcut precizări concrete cu privire la valoarea contractului.

În altă ordine de idei, culoarea principală a echipei va deveni negru. Acesta înlocuiește verdele purtat de ASVEL Villeurbane de-a lungul istoriei sale, una ce cuprinde 18 titluri de campioană a Franței și 32 finale de campionat disputate.

Totodată a fost dezvăluită noua siglă a clubului.

Acesta noutăți vin în completarea celor deja anunțate, adică numirea lui Zvezdan Mitrovic în funcția de antrenor principal, alături de Mirko Ocokoljic în cea de asistent. Cei doi sosesc la pachet de la AS Monaco, formație alături de care au obținut calificarea în finala Basketball Champions League 2018.

De notat că sezonul 2018/19 va fi utilizat de către LDLC ASVEL drept unul pregătitor pentru stagiunea 2019/20, în cadrul căreia echipa din Lyon va juca la nivel de Euroligă. ASVEL va juca în EuroCup pe parcursul stagiunii ce stă să înceapă.

Lotul de jucători al francezilor cuprinde șase autohtoni, trei americani, un lituanian, un senegalez și un croat.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.