Asesoft nu s-a înscris pentru wild card-ul de EuroCup

CSU Asesoft Ploiești nu s-a înscris în EuroCup – ediția 2015/16. Data limită pentru depunerea candidaturii și trimiterea documentației necesare pentru solicitarea unui wild card de participare în cea de-a 2-a competiție continentală la nivel de club a fost 12 iunie 2015.

Date fiind problemele financiare cu care se confruntă echipa campioană, după retragerea sponsorului principal, oficialii clubului au trimis o scrisoare deschisă primarului Iulian Teodorescu şi Consiliului Local prin care au anunţat că CSU Asesoft Ploieşti nu poate onora invitaţia ULEB pentru înscrierea în EuroCup şi, totodată, se află în imposibilitatea de a-şi desfăşura activitatea în Liga Naţională, începând cu sezonul viitor se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al grupării campioane, csuasesoft.ro.

Tot acolo se arată faptul că președintele clubului, Ionuț Georgescu, va lua legătura cu conducerea CSU Ploiești pentru găsirea unei soluții de a menține echipa pe prima scenă a baschetului românesc. Reamintim faptul că echipele se pot înscrie în ediția 2015/16 a Ligii Naționale de baschet masculin între 15 și 30 iunie. Așadar, prahovenii au la dispoziție mai puțin de trei săptămâni pentru a găsi soluții de a se înscrie în următoarea ediție de campionat.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.