Armenia se retrage din precalificările EuroBasket 2021 din motive financiare

FIBA a anunțat că Cipru va înlocui Armenia în faza a 2-a din precalificările EuroBasket 2021. Cea din urmă s-a retras în pofida faptului că și-a asigurat prezența pe criteriu sportiv în cadrul primei faze a precalificărilor competiției amintite.

Federația din Armenia a invocat problema financiară în decizia luată. De notat că armenii au fost clasați pe locul al 2-lea în grupa din care au făcut parte în prima fază a precalificărilor EuroBasket 2021. Ei au fost cel mai bun loc 2, lucru care le-a asigurat prezența în faza a 2-a.

Cipru va înlocui Armenia datorită faptului că a fost cel de-al 2-lea cel mai bun loc 2 în grupele primei faze din pecalificări. Această modificare survine în Grupa D, din care mai fac parte Austria (venită din prima fază a precalificărilor EuroBasket 2021) și Marea Britanie (venită din prima fază a calificărilor FIBA Basketball World Cup 2019).

Reamintim că România va evolua în faza a 2-a a precalificărilor, fiind repartizată în Grupa B, alături de Macedonia și Kosovo. Această fază demarează pe 13 septembrie 2018, când tricolorii vor sta. Primul meci al echipei antrenate de către Zare Markovski are loc pe 16 septembrie anul curent, în deplasare, cu Macedonia.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.