Aris Salonic a învins Steaua CSM EximBank într-un meci amical desfășurat la București

Steaua CSM EximBank București a disputat un joc de pregătire în compania echipei Aris Salonic. Partida s-a desfășurat la București, în cursul serii de miercuri (28.09), încheindu-se cu victoria elenilor, scor 91-76.

Formația antrenată de către Claudiu Fometescu a început meciul foarte bine din punct de vedere ofensiv, marcând 26 puncte în secvența inaugurală. Steaua a câștigat sfertul 1 la limită, însă continuarea a fost favorabilă lui Aris. Elevii lui Dimitris Priftis au reușit un parțial de 28-14 pentru a se instala la conducere, după care au câștigat sferturile 3 și 4 la limită.

Marius Runkauskas a avut 27 puncte, Cam Long a adăugat 14 puncte, 6 recuperări, 3 pase decisive, iar Nikola Jevtovic a terminat cu 13 puncte și 5 recuperări pentru militari, conform paginii de facebook Steaua Baschet. Steaua a jucat acest meci fără căpitanul Mihai Paul și Nikola Malesevic.

Partida s-a jucat în condițiile în care Steaua CSM EximBank București nu are meci oficial în această perioadă. În schimb, grecii încă nu au început sezonul competițional.

Video: CSA Steaua București (YouTube)

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.