Argiris Pedoulakis este noul antrenor al lui Panathinaikos Atena

Panathinaikos Atena a anunțat numirea lui Argiris Pedoulakis în funcția de antrenor principal. Tehnicianul în vârstă de 55 ani se întoarce la gruparea verde, pe care a mai antrenat-o în perioada 2012/14, respectiv în cursul anului 2016.

Pedoulakis a antrenat în sezonul precedent pe Peristeri. Alături de această formație s-a calificat în semifinalele campionatului Greciei, asigurând echipei dreptul de participare în Basketball Champions League.

De notat că Pedoulakis a petrecut șase ani alături de Panathinaikos în calitate de jucător. El și-a început cariera de antrenor la începutul anilor 2000. Ulterior a antrenat mai multe echipe din Grecia, incluzând pe Makedonikos, Panellinios, Rethymno, PAOK Salonic și AEK Atena. În plus, a fost principal la Unics Kaza, în Liga VTB.

Pedoulakis îi succede în funcție lui Rick Pitino. Acesta a anunțat că nu va continua la cârma lui Panathinaikos în pofida ofertei pe care clubul i-a făcut-o.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.