BCM U FC Argeș Pitești se impune în duelul cu SCM U Craiova

BCM U FC Argeș Pitești a repurtat un nou succes. Formația antrenată de Florin Nini a învins SCM Universitatea Craiova, scor 96-92, într-un meci contând pentru penultima etapă din Grupa valorică A în Liga Națională de baschet masculin – ediția 2018/19. Rezultatul final a fost de 96-92.

Partida a fost extrem de echilibrată și a cuprins 14 schimbări la conducere, respectiv șapte egalități. Spectacolul a fost completat de prestații ofensive impresionante, incluzând 73 puncte marcate în sfertul al 3-lea, respectiv un scor de 65-56 în favoarea gazdelor pe parcursul ultimelor 20 minute de joc efectiv.

Craiova a oferit o replică solidă, câștigând prima repriză cu scorul de 36-31. Oltenii au avut 43 puncte din partea unității a 2-a, însă au fost dominați în spațiul de trei secunde, al puncte marcate din zona vopsită (52-44), recuperări ofensive (21-10), respectiv puncte după șansa a 2-a (18-15).

Mladen Jeremic a totalizat 20 puncte, Maksym Korniienko a adăugat 19 puncte, 8 recuperări (6 ofensive), Maksim Sturanovic a terminat cu 14 puncte, 11 recuperări (7 ofensive), iar Zvonko Buljan a încheiat cu 14 puncte, 9 recuperări pentru Pitești. Alb-violeții au jucat fără Jahii Carson și Tony Bishop.

În replică, Morris Curry a reușit 24 puncte, 4 pase decisive, Aleksandar Radukic a adăugat 18 puncte, 9 recuperări, iar Porter Troupe a bifat 12 puncte pentru SCM U Craiova.

De notat că sfertul al 3-lea a avut o durată cu peste trei minute mai mare. Nu este o premieră ca în sălile din România tabela de marcaj și cronometrele să conțină erori, însă de această dată se pare că ele nu au putut preveni disputarea unui meci mai lung. Detalii despre situația de la Pitești se găsesc AICI (h/t www.totalbaschet.ro).

BCM U FC Argeș Pitești are 6-7 la general și se situează pe locul al 5-lea. În schimb, SCM U Craiova are 9-4 și completează podiumul Ligii Naționale la ora actuală.

Foto: BCM U FC Arges Pitesti (Facebook)

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.