Arbitrul Ilija Belosevic a fost pedepsit de Euroligă după prestația de la Meciul 3 al seriei dintre CSKA Moscova și Baskonia

Ilija Belosevic nu va arbitra în Meciul 4 al seriei dintre Olympiacos Pireu și Anadolu Efes Istanbul după ce s-a constatat că a avut o prestație modestă în Meciul 3 al seriei dintre Baskonia și CSKA Moscova, scor 88-90.

Cavalerul fluierului din Serbia a ratat mai multe decizii în cadrul confruntării ce a asigurat prezența campioanei Europei la turneul final al Euroligii in acest sezon competițional. Una dintre ele s-a consemnat chiar la finalul partidei, când aruncarea lui Shane Larkin a fost oprită cu o intervenție neregulamentară, ce a rămas nesancționată.

Locul lui Belosevic la Meciul 4 al seriei dintre Anadolu Efes și Olympiacos, programat a se desfășura vineri (28.05), la Istanbul, va fi luat de către Borys Ryzhyk.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.