NBA a anunțat măsurile luate împotriva lui Ingram, Rondo și Paul

NBA a anunțat măsurile luate ca urmare a conflictului ce a degenerat între jucătorii echipelor Los Angeles Lakers și Houston Rockets, la confruntarea directă desfășurată în cursul nopții de sâmbătă spre duminică. Partida a avut loc la Staples Center și s-a încheiat cu victoria texanilor, scor 124-115.

Brandon Ingram, cel care l-a împins pe James Harden, de unde a început întreagul conflict, pentru ca apoi să lovească cu pumnii, a fost suspendat pentru patru meciuri.

Rajon Rondo, cel care l-a scuipat pe Chris Paul, pentru ca apoi să lovească cu pumnii, a primit o suspendare de trei meciuri.

Chris Paul, cel care a inițiat contactul cu Rondo ștergându-l cu palma pe față, după care a lovit cu pumnii, a fost suspendat două meciuri.

Niciunul dintre jucători nu a fost amendat. Suspendările au intrat în vigoare cu efect imediat, iar Paul și-a ispășit primul meci din suspendare la meciul din noaptea de duminică spre luni, pierdut de texani în compania lui LA Clippers.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.