Antrenorul lui Memphis despre cei care îl critică: „Să mă pupe în fund”

David Fizdale, antrenorul lui Memphis Grizzlies a avut una dintre cele mai oneste și hotărâte poziții atunci când a fost întrebat în legătură cu criticile pe care le primește pentru faptul că modifică formulele de joc ale echipei din orașul lui Elvis.

Fizdale a declarat următoarele, potrivit thescore.com:

„Ce ar trebui să fac? Să mă mulțumesc cu mediocritatea și să accept ideea că suntem o echipă de 50%? Asta e problema. Întreaga imagine a acestui grup este de acest gen. E OK să fim underdogs și dacă nu câștigăm în compania favoriților totul e în regulă.

Eu nu mă voi mulțumi cu această situație. Din contră, voi schimba formule și voi căuta variante care funcționează și care vor face această echipă mai bună. Scopul meu este să câștigăm un trofeu. Acesta e țelul. Dacă oamenilor nu le place această abordare pot să mă pupe în fund.”

Memphis a pierdut șase din ultimele nouă meciuri, incluzând un eșec greu digerabil în compania lui Brooklyn, cea mai modestă echipă din ligă în acest sezon. Grizzlies au 36-28 la general și se situează pe locul 6 în Conferința Vest.

Antrenorul Fizdale a operat mai multe schimbări în cvintetul de start și a apelat la diferite formule pe parcursul ultimelor meciuri. Rezultatele negative au condus la multe discuții cu privire la deciziile tehnicianului de a schimba în permanență formulele de joc.

În vârstă de 42 ani și după 13 sezoane în calitate de antrenor asistent în NBA la trei cluburi diferite, Fizdale a făcut pasul în față, fiind numit antrenor principal la Memphis Grizzlies în vara anului 2016. Așadar, el se află la primul sezon în această postură.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.