Antrenori și jucători din LNBM la echipele naționale pentru jocurile din noiembrie 2017

Trei antrenori din Liga Națională de baschet masculin vor fi angrenați în jocurile echipelor naționale ale României și Finlandei în cadrul campaniei de calificare la FIBA Basketball World Cup 2019 și precalificările pentru FIBA EuroBasket 2021. Aceștia se alătură jucătorilor convocați la echipele naționale pentru jocurile programate a se desfășura între 23 și 27 noiembrie anul curent.

Cei trei antrenori sunt: Mihai Silvășan (Cluj), Hristu Șapera (Pitești), respectiv Jukka Toijala (CSM Steaua). Toți trei dețin funcții de antrenori asistenți. Primii doi sunt ai României, iar cel din urmă este al Finlandei.

Lista jucătorilor convocați la primele reprezentative cuprinde următorii jucători:

România – Giordan Watson, Rolland Torok, Nandor Kuti (Cluj), Cătălin Baciu (CSM Steaua), Andrei Mandache, Bobe Nicolescu, Basti Ionescu (Oradea), Radu Paliciuc (Sibiu), Radu Vîrnă, Iulian Orbeanu (Craiova), Vlad Corpodean (Pitești), respectiv Lucas Tohătan (Timișoara).
Croația – Zeljko Sakic (Cluj).
Macedonia – Aleksandar Kostoski (Pitești).
Finlanda – Matti Nuutinen (Pitești).
Bulgaria – Pavel Marinov (CSM Steaua).
Estonia – Martin Paasoja (Craiova).
Suedia – Jonathan Person (Mureș).
Georgia – Giorgi Tsintsadze (Iași).

Așadar, 19 jucători din Liga Națională au fost convocați la primele reprezentative (opt echipe naționale) pentru jocurile din luna noiembrie.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.