San Antonio Spurs sunt în afara locurilor de playoff pentru prima dată în ultimele două decenii

San Antonio Spurs se află într-o situație neobișnuită. Pintenii au ieșit din primele opt în Conferința Vest a ligii profesioniste nord-americane de baschet masculin – ediția 2017/18. Ei tocmai au pierdut în duelul cu rivala texană, Houston Rockets, scor 93-109.

Formația antrenată de către Gregg Popovich se află în această postură, cu un bilanț general de 37-30. Spurs ocupă locul 10 și sunt în afara pozițiilor de playoff pentru prima dată de la apariția lui Tim Duncan în NBA. Între timp acest jucător s-a retras, însă în actualul sezon numeroasele probleme medicale (cele mai importante cu Kawhi Leonard) și competitivitatea din Conferința Vest au scos echipa din Texas din tabloul playoff-ului.

San Antonio a pierdut ultimele trei partide disputate, are 2-6 după pauza de All Star Weekend, respectiv 3-11 de la 1 februarie anul curent.

Spurs au avut zece prezențe în finala Conferinței Vest, au disputat șase finale NBA și au cucerit cinci titluri de campioni în cea mai puternică ligă de pe planetă în ultimii 20 ani. San Antonio mai are 15 meciuri din sezonul regulat pentru a încerca să revină pe un loc de playoff.

Gregg Popovich a ratat playoff-ul NBA din postură de antrenor la primul sezon. Este vorba despre sezonul 1996/97, atunci când el a preluat pe San Antonio Spurs într-un moment în care echipa avea un bilanț general de 3 victorii și 12 înfrângeri.

Situația în Conferința Vest la ora actuală

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.