San Antonio egalează în seria cu Houston, dar îl pierde pe Tony Parker

San Antonio Spurs au egalat situația la general în seria cu Houston Rockets. Meciul 2 al semifinalei Conferinței Vest din playoff-ul NBA s-a încheiat cu scorul de 121-96.

Formația pregătită de către Gregg Popovich a condus în permanență, însă desprinderea s-a consemnat în secvența a 4-a, pe fondul unui parțial de 33-13. De notat că San Antonio au marcat peste 30 puncte în trei dintre cele patru sferturi ale acestui joc.

Foto: NBAE (Photos by Mark Sobhani/NBAE via Getty Images)

Spurs au dominat la recuperare (47-32) și au avut grijă de minge (7 posesii pierdute).

Kawhi Leonard a totalizat 34 puncte, 8 pase decisive, 7 recuperări, Tony Parker a adăugat 18 puncte, 4 pase decisive, iar LaMarcus Aldridge a terminat cu 15 puncte, 8 recuperări pentru învingători. Ryan Anderson a replicat cu 18 puncte, 8 recuperări, alți cinci jucători de la Houston bifând cel puțin 12 puncte.

Tony Parker a suferit o accidentare la genunchi. El a fost purtat pe brațe de către colegi și nu a mai evenit în joc. Rămâne de văzut care va fi diagnosticul în cazul francezului, care a avut prestații consistente pe parcursul playoff-ului în actuala stagiune.

Scorul general a devenit 1-1 la general. Seria se mută la Houston pentru următoarele două meciuri.

Cleveland Cavaliers au surclasat pe Toronto Raptors, scor 125-103, în Meciul 2 al semifinalei din Conferința Est. Jocul a fost controlat de campioana NBA, care s-a desprins la 14 lungimi în prima repriză, iar ecartul a crescut la 26 puncte în secvența a 3-a. Finalul nu a adus schimbarea.

LeBron James a totalizat 39 puncte, 6 recuperări, 4 pase decisive, 2 intercepții, 2 capace, iar Kyrie Irving a terminat cu 22 puncte, 11 pase decisive pentru Cavs. În replică, Jons Valanciunas ș Cory Joseph au avut câte 22 puncte fiecare, ambii venind de pe bancă pentru canadieni.

Cleveland se desprinde la 2-0 și rămâne neînvinsă în playoff-ul NBA din acest sezon. Seria se mută la Toronto, pentru următoarele două meciuri.

Foto&video: NBA.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.