Anthony Davis vrea să joace la FIBA Basketball World Cup 2019

Anthony Davis, subiectul principal al lunii februarie în NBA, a anunțat că dorește să participe la FIBA Basketball World Cup 2019. Superstarul (încă al) lui New Orleans Pelicans ar urma să participe pentru a 2-a oară consecutiv la această competiție.

Davis a făcut parte din lotul Team USA la FIBA Basketball World Cup 2014, eveniment desfășurat în Spania. Iată ce a declarat Anthony despre o nouă provocare în echipe națională:

„Suntem neînvinși din 2006 la turneele finale. Sunt conștient că toată lumea vrea să ne învingă, dar consider că aceasta este o provocare pentru minute. Spania are o echipă redutabilă de mulți ani. Mă aștept ca Marc Gasol să joace și să fie, ca de obicei, extrem de motivat și de competitiv. Cunosc jucătorii spanioli, știu cât sunt de buni și cât de mult le place să joace împotriva noastră.

Cunosc mulți jucători din Spania, Argentina și alte țări. O bună parte a acestora joacă în NBA, astfel încât i-am întâlnit de multe ori pe teren. Însă cel mai mult îmi place specificul acestei competiții. E un sentiment aparte să joci pentru echipa națională și să-ți reprezinți țara la nivel internațional.”

Reamintim că Anthony Davis a fost pe lista de transferuri a lui Los Angeles Lakers în luna februarie a acestui an. În cele din urmă transferul nu s-a perfectat, New Orleans opunându-se oricărei propuneri făcute de californieni.

În vârstă de 26 ani, înalt de 2.08 metri, Davis este considerat unul dintre cei mai buni jucători americani la pozițiile 4-5. El are deja șapte sezoane în NBA, toate alături de New Orleans, după ce a petrecut un singur sezon în NCAA, alături de Kentucky.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.