Anthony Davis a revenit pe teren

La mai puțin de două săptămâni după ce a solicitat transferul, perioadă în care New Orleans Pelicans nu au acceptat să-l cedeze, „The ‘Brow” a revenit pe parchet, ajutându-și încă actuala echipă să învingă. Pelicans au depășit pe Minnesota Timberwolves, scor 122-117.

Anthony Davis a bifat 25 minute de joc, perioadă în care a reușit 32 puncte, 9 recuperări, 3 capace și 2 pase decisive. Jrue Holiday l-a secondat cu 27 puncte, 9 pase decisive, 3 intercepții pentru învingători. În replică, Karl Anthony Towns a reușit 32 puncte, 8 recuperări pentru Wolves.

Foto Layne Murdoch Jr./NBAE via Getty Images

Managerul general al echipei din Louisiana, Dell Demps, a emis un comunicat oficial în cadrul căruia a clarificat situația lui Anthony Davis:

„Anthony Davis va juca pentru New Orleans Pelicans până la încheierea sezonuluiu în curs. O sumă de factori au condus la această decizie. În cele din urmă, Anthony ne-a spus că dorește să joace ce a mai rămas din acest sezon. Totodată, el ne oferă în continuare cea mai bună posibilitate de a lupta pentru victorii. Credem că decizia de a-l utiliza pe Anthony în meciurile rămase din acest sezon servește intereselor tuturor părților implicate în ligă, incluzând fanii.”

New Orleans are 25-31, iar Minnesota este la 25-30 în Conferința Vest. Cele două se situează pe locurile 13 și 12.

Tobias Harris a debutat pentru Philadelphia 76ers în confruntarea cu Denver Nuggets. Rezultatul final a fost de 117-110, iar noul jucător al lui Sixers a fost titularizat bifând 32 minute, perioadă în care a contribuit cu 14 puncte, 8 recuperări, 3 pase decisive și o intercepție, fără posesie pierdută. De cealaltă parte, Nikola Jokic a reușit al 11-lea triple-double stagional și al 9-lea în ultimele 40 zile, cu 27 puncte, 10 recuperări, 10 pase decisive.

Lauri Markkanen a reușit 31 puncte și 18 recuperări în victoria repurtată de Chicago Bulls pe terenul celor de la Brooklyn Nets. Rezultatul final a foss de 125-106.

Milwaukee Bucks au câștigat pe terenul lui Dallas Mavericks. Rezultatul final a fost de 122-107. Liderul Conferinței Est a beneficiat de 29 puncte, 17 recuperări și 5 pase decisive din partea lui Giannis Antetokounmpo, alți trei jucători de la formația învingătoare având între 18 și 20 puncte marcate. În replică, Luka Doncic a bifat 20 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive în 27 minute de joc.

Golden State Warriors au învins pe terenul lui Phoenix Suns. Rezultatul final al duelului dintre prima și ultima clasată în Vest a fost de 117-107. Klay Thompson a reușit 25 puncte, 6 recupeerări, Kevin Durant a adăugat 21 puncte, 8 recuperări, Stephen Curry a terminat cu 20 puncte, 7 recuperări, 7 pase decisive, iar DeMarcus Cousins a izbutit 18 puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive. În replică, Kelly Oubre Jr a reușit 25 puncte, 12 recuperări, 4 pase decisive și 3 intercepții.

În urma acestui rezultat, Golden State Warriors are 39-15 la general și se desprinde la 2.5 meciuri de Denver Nuggets în fruntea Vestului. În replică, Phoenix Suns are 11-46 și este la cea de-a 13-a înfrângere consecutivă.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.