Ante Gospic completează contingentul de străini al CSA Steaua București

Ante Gospic completează contingentul de jucători străini al CSA Steaua București. Croat, în vârstă de 28 ani și înalt de 2.03 metri, noul jucător al militarilor este jucător de poziția 4 și se află la primul angajament în România.

Absolvent al universității Flagler în anul 2013, Gospic a jucat de-a lungul carierei profesioniste în SUA, Spania, Danemarca, Croația și Germania. Ultimul său angajament în fost în Germania, cu Rhein Stars Koln, în Bundesliga B.

În 13 partide disputatepentru Koln, Gospic a totalizat 5.9 puncte, 2.7 recuperări și 0.5 pase decisive în 15.2 minute pe prtidă. El a avut 43% la aruncările din cțiune și 72% la linia de pedeapsă.

Celelalte transferuri perfectate de CSA Steaua București la capitolul străini sunt Ante Delas, Nikola Malesevic, Zarko Djuric, Skylar Spencer Domingo, Aleksandar Vlahovic. Militarii i-au recrutat pe Andrei Mandache și Radu Vîrnă.

Staff-ul tehnic este alcătuit din Sasa Ocokoljic (principal), Zoltan Safar (secund).

CSA Steaua București va lua parte în LNBM – grupa valorică A, respectiv în FIBA Europe Cup, competiție pe care o accesează din faza grupelor.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.