Angola a anunțat lotul de 12 pentru FIBA Basketball World Cup 2019

Angola a definitivat lotul cu care va lua startul la FIBA Basketball World Cup 2019. Africanii vor miza pe un nucleu de jucători experimentat.

Cei 12 jucători opriți în lot de către antrenorul Valdelicio Joaquim sunt: Jose Antonio, Olimpio Cipriano, Leandro Jacques Conceicao, Gerson Domingos, Jerson Lukeny Goncalves, Valdelicio Joaquim, Hermenegildo Mbunga, Eduardo Mingas, Carlos Morais, Reggie Moore, Yanick Morais, Leonel Paulo.

Între cei 12 se evidențiază numele lui Eduardo Mingas (foto). Acesta are 40 ani și se află la cel de-al 5-lea mondial din carieră.

Angola face parte din Grupa B, alături de Filipine, Italia și Serbia. Primele două clasate avansează în optimile de finală ale turneului final găzduit de China între 31 august și 15 septembrie.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.