Andrei Vatutin, președinte CSKA Moscova: „Ne vom despărți de mai mulți jucători. Vom avea o echipă competitivă și în sezonul 2019/20”

Andrei Vatutin, președintele lui CSKA Moscova, a dezvăluit că lotul de jucători al campioanei Europei se va modifica semnificativ. Acest lucru vine după ce rușii au câștigat Euroliga pentru a 2-a oară în ultimele patru ediții desfășurate, apărându-și totodată trofeul în Liga VTB.

Vatutin a declarat următoarele pentru Izvestia:

„Este neplăcut să o spun, dar realitatea este că vom efectua mai multe modificări în lotul de jucători. O parte a componenților echipei nu vor continua alături de noi. Motivele diferă de la un caz la altul. În prezent nu vă pot comunica nume concrete. Pot să spun însă că vom avea o echipă competitivă și în sezonul următor. Toate eforturile noastre se concentrează începând de azi asupra construirii lotului de jucători pentru sezonul 2019/20.”

CSKA Moscova tocmai a terminat sezonul 2019/20. Această echipă a depășit pe Khimki Moscova în finala Ligii VTB cu scorul general de 3-0.

Reamintim că Dimitris Idoutis și-a prelungit contractul și va continua să antreneze pe CSKA cel puțin până la încheierea sezonului 2020/21. Tehnicianul elen are deja cinci sezoane la cârma moscoviților.

De asemenea, CSKA a anunțat continuarea colaborării cu Will Clyburn. Acesta are deja două sezoane la activ în Moscova, urmând să joace cel puțin până în 2021 la aceeași formație.

În schimb, Cory Higgins a anunțat deja că se desparte de CSKA. El a dăzvăluit acest lucru la scurt timp după încheierea finalei Ligii VTB. Cel mai probabil americanul va semna cu FC Barcelona, urmând să aibă al 2-lea salariu din Spania, după cel al lui Sergio Llull.

Potrivit presei internaționale, CSKA Moscova nu intenționează să prelungească contractele lui Nando de Colo și Sergio Rodriguez. Rămâne de văzut dacă acest lucru se va confirma și unde vor semna aceștia, respectiv ce jucători îi vor înlocui.

1 comentarii On Andrei Vatutin, președinte CSKA Moscova: „Ne vom despărți de mai mulți jucători. Vom avea o echipă competitivă și în sezonul 2019/20”

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.