Andre Pierce revine în LNBM

Andre Pierce este noul jucător al lui CSM VSKC Miercurea Ciuc, în grupa valorică C a Ligii Naționale de baschet masculin. Sportivul nord-american înalt de 2.06 metri și în vârstă de 23 ani se întoarce în România, unde a mai evoluat la Timba Timișoara.

Pierce a evoluat la formația bănățeană din postură de debutant, bifând 16 prezențe în Liga Națională, potrivit proballers.com. El a avut medii statistice de 8.1 puncte, 4.9 recuperări și 0.9 pase decisive pentru 10.8 la eficiență. Andre a mai evoluat în Austria, la Zepter Viena, unde a avut 8.1 puncte, 6.2 recuperări și 11.4 la eficiență în 14 meciuri disputate.

Antrenată de Laszlofy Botond, CSM VSKC Miercurea Ciuc se situează pe locul al 7-lea din totalul de zece poziții la jumătatea primei faze a Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2018/19, în cadrul Grupei valorice C. Echipa din Harghita are un bilanț general de 4-5.

Acesta este cel de-al 4-lea străin legitimat de harghiteni. În turul campionatului, Miercurea Ciuc a mizat pe Matevz Magusar, Djordje Simeunovic și Goran Ostojic.

Andre Pierce ar putea să debuteze marți (04.12), la confruntarea dintre Miercurea Ciuc și ACS Târgu Jiu. Jocul se dispută la Sala Eross Zsolt din Miercurea Ciuc, cu începere de la ora 17:00.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.